A 2013 decemberében síbalesetet szenvedő legendás pilóta körül teljes hírzárlat van érvényben, a Schumacher család azonban most mégis nyilvánosságra hozott egy felvételt. – tette közzé a Femina

A videón, amely ezen a linken tekinthető meg, valószínűleg Michael Schumacher – balesete előtti – utolsó interjúja látható. A pilóta mesél többek között arról, hogy ki volt a kedvenc ellenfele, de azt is elárulja, hogy volt-e példaképe gyerekként, vagy hogy hogy sikerült ilyen kimagasló eredményeket elérnie a sportágban.

“A kedvenc ellenfelem egyértelműen Mika Hakkinen volt. Nagyon tiszteltem őt. Fantasztikus versenyeket éltünk át együtt, remek pilótának tartottam, a magánélete is stabil volt, mindig felnéztem rá ezek miatt. Ha megkérdeznék, ki volt a példaképem, akkor valószínűleg arra számítana mindenki, hogy Ayrton Senna vagy Vincenzo Sospiri nevét említem meg, de az én nagy kedvencem Toni Schumacher német focikirály volt” – meséli.

“Nagyon hálás vagyok mindenért, amit elértem az életben, egyedül nem sikerülhetett volna. Egymagad megtehetsz mindent, ami csak tőled telik, de egy csapattal sokkal erősebb lehetsz. A Forma-1 erről szól, ez nem egy egyszemélyes játék. Sosem szabad elbízni magad, vagy szkeptikusnak lenni a fejlődéssel kapcsolatban” – idézi a Femina.hu a pilóta szavait.

Schumacher azt is elárulta, hogy sokszor érezte úgy, hogy nem elég jó ahhoz, hogy igazán sikeres legyen, s talán éppen emiatt válhatott azzá, aki.

Schumachert 2014 szeptembere óta a svájci otthonukban ápolták, ahol egy 15 fős orvosi csoport gondoskodott róla, augusztusban azonban úgy döntöttek, hogy átköltöztetik, felesége ugyanis Mallorcán vett egy luxusházat kettejüknek.

The post Megindító felvételt posztolt Michaelről a Schumacher család appeared first on HIRGATE.COM.

Forrás…