Bár a rendőrség hivatalosan még nem zárta le VV Fanni gyilkossági ügyét, a nyomozók behívták a szülőket, akiket tájékoztattak arról, hogy lányukat már nem keresik. – írja a Borsonline.hu.

“Hivatalos személy közölte velük, hogy a lányukat nem fogják megtalálni, és ez az a pillanat egy szülő számára, amikor szembesül azzal, hogy tényleg nincs több remény. Eddig inkább az anyuka volt az aktívabb, de a hír után az apuka, aki eddig csendben tűrte a fájdalmat, közölte velem, hogy biztosan jelen lesz a tárgyaláson, mert a gyanúsított szemébe akar nézni” – mondta el a Borsnak a család ügyvédje.

A rendőrségi beszélgetésen az édesanya lánya eltűnt ruháira is rákérdezett.

“Ruhák, cipők, minden be volt csomagolva egy bőröndbe Fanni lakásán, amit a gyanúsított szintén magával vitt, majd Siófokon kitette egy kuka mellé a csomagot” – értesült az ügyvéd.

A nyomozók azt is minden kétséget kizáróan közölték a szülőkkel, hogy a gyanúsított másnap visszatért lányuk albérletébe, mi több, kulccsal nyitotta ki Fanni lakásának ajtaját. Az ügyvéd szerint nyilvánvalóan B. László a nyomok eltüntetése miatt tért vissza.

The post A rendőrök már nem keresik tovább VV Fanni holttestét appeared first on HIRGATE.COM.

Forrás…